SET DUO, BIO,  Tenirana krema za sončenje SPF50, 50 ml, Olje za čiščenje, 100 ml

29,90 

SET DUO, BIO , Tenirana krema za sončenje SPF50, bež, 50 ml, Olje za čiščenje, 100 ml.

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 55 €

  • 30-dnevna garancija vračila denarja
  • Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varen nakup

Izdelano
v Franciji

Spoštujemo kožo in oceane

Potovalna embalaža


SET DUO

Set vsebuje:

  • Tenirana krema za sončenje SPF50, bež, 50 ml,
  • BIO Olje za čiščenje, 100 ml

Tenirana krema za sončenje SPF50, bež, 50 ml: je obarvana zaščita pred soncem za obraz, za kožo občutljivo na sonce; za zaščito pred poškodbami kože ter sončnimi madeži in prezgodnjim staranjem kože. Prijazna do morskih ekosistemov, varna za korale. Kombinacija mineralne zaščite in patentiranega izvlečka rdeče morske Alga-Gorria® z antioksidativnimi lastnostmi nudi po nanosu dvojno in takojšnjo zaščito pred UVA/UVB žarki. Krema vlaži, poenoti ten in ščiti pred prezgodnjim staranjem kože, je vodoodporna in brez vonja.

Olje za čiščenje, 100 ml, za obraz, oči, ustnice in odstranitev vodoodporni ličil (make-up) vlaži in pomirja kožo. Čistilno olje je obogateno z vlažilno in pomirjujočo sestavino, rjavo morsko algo Laminaria Saccharina. Učinkovito odstranjuje vse nečistoče, ki se kopičijo na obrazu čez dan: sebum, onesnaženje, potenje ali ličila – tudi vodoodporna. Kožo pusti čisto in prečiščeno, Ne pušča mastnega občutka in ne draži oči.

100% sestavin je naravnega izvora, ekološko certificirano

Sestavine

Tenirana krema za sončenje SPF50, bež,

Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Coconut Alkanes, Aqua, Titanium Dioxide, Oryza Sativa Powder *, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Prunus Domestica Seed Oil *, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glycerin **, Sorbitan Olivate, Alumina, Coco-Caprylate/Caprate, Stearic Acid, Magnesium Sulfate, Gelidium Sesquipedale Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, CI 77492, Glyceryl Caprate, Octyldodecanol, Propanediol, Tocopherol, Polyglyceryl-4 Caprate, CI 77491, CI 77499, Jojoba Esters, Trihydroxystearin
100% sestavin je naravnega izvora
* sestavine iz ekološke pridelave
** izdelano iz sestavin iz ekološke pridelave

Olje za čiščenje, 100 ml

INGREDIENTS : Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-4 Oleate, Glycine Soja Oil*, Laminaria Saccharina Extract, Bisabolol*, Parfum, Tocopherol, Aqua, Propanediol
*sestavine iz ekološke pridelave

UPORABA:

Tenirana krema za sončenje SPF50:

Nanesite pred izpostavljanjem soncu. Po vsakem potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek ponovno nanesite, da ohranite zaščito. Izdelek nanesite v izdatni količini, da je na koži viden odsev. Ob izpostavljenosti soncu za maksimalno zaščito kremo ponovno nanesite vsaj enkrat na dve uri. Priporočamo za uporabo v mestu, na plaži, zunaj v naravi. OPOZORILO: : Uporaba nezadostne količine bo bistveno znižala raven zaščite. Izogibajmo se sončenju med 12h-16h. Prekomerno sončenje je resna grožnja zdravju. Izdelek ne zagotavlja 100% zaščite pred soncem. Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,..). Dojenčki in majhni otroci pred 3 letom starosti ne smejo biti izpostavljeni neposrednim sončnim žarkom. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža zdravje.  

Olje za čiščenje,:

na dlani segrejte en nanos čistilnega olja in vmasirajte v suho kožo obraza, vratu, oči in ustnic. Emulgirajte z malo vode, nato temeljite sperite. Mastna struktura olj ob stiku z vodo postane mlečna, za nežno, predvsem pa udobno odstranjevanje ličil. ZA VSE TIPE KOŽE. Primerno za nosečnice.

OPOZORILO: samo za zunanjo uporabo