BIO Kapljice za samoporjavitev za obraz in telo, 35 ml 

27,99 

ALGA MARIS® kapljice za samoporjavitev za obraz in telo vam bodo zagotovile naravno zlato zagorelost po meri.

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 55 €

  • 30-dnevna garancija vračila denarja
  • Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varen nakup

Certificirana ekološka kozmetika

Izdelano
v Franciji

Vegansko


ALGA MARIS®

Kapljice za samoporjavitev za obraz in telo vam bodo zagotovile naravno zlato zagorelost po meri. 

Le nekaj kapljic, ki jih vmešate v svoj najljubši izdelek za nego vaše kože* , naredi pravi trik: sijoče zdravo zagorel videz obraza in telesa, kadar koli si zaželite! Dobili boste enakomerno in postopno zagorelost brez izpostavljenosti ultravijoličnim žarkom. Antioksidativni izvleček Alga-Gorria® v formuli kapljice za samoporjavitev pa ščiti kožo pred staranjem. Kapljice za samoporjavitev za obraz in telo dajejo koži sijočo, naravno zlato zagorelost.  Nekaj kapljic, pomešanih z vlažilno kremo za telo Hydra Protect+ ali z vašo najljubšo kremo, mlekom ali losjonom za nego obraza ali telesa, omogoča poljubno obarvanost po meri: 1 do 3 kapljice za svetel do srednje intenziven učinek, 4 do 7 kapljic za bolj intenzivno barvo. Kapljice brez dodanih dišav se zlahka zmešajo z vašim najlljubšo kremo za preprost nanos in enakomeren rezultat. S kapljicami za samoporjavitev izkoristite lastnosti svoje običajne nege kože z dodatno subtilnostjo zlate zagorelosti. Zaradi učinka Alga-Gorria®, patentiranega antioksidativnega izvlečka, ščiti tudi pred prezgodnjim staranjem kože. Zahvaljujoč temu izdelku lahko tudi občutljive vrste kože, ki se običajno ne morejo izpostavljati soncu, pridobijo čudovito zagorelost.
 

  • Zagorelost kože brez izpostavljenosti soncu
  • Primerno za vse vrste kože, tudi za najbolj občutljivo na sonce
  • Nega kože obraza in telesa
  • Brez dodanih dišav
  • za telo in obraz 
  • Vegansko
  • Praktičnost stekleničke s kapljicami za enostavno uporabo 

100% vseh sestavin je naravnega izvora

Sestavine

Aqua, Dihydroxyacetone , Erythrulose , Glycerin **, Propanediol , Pentylene Glycol, Gelidium Sesquipedale Extract , Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Caramel, Xanthan Gum , Polyglyceryl 4 Caprate
* sestavine iz ekološke pridelave
** izdelano iz sestavin iz ekološke pridelave

Uporaba

na dlan nanesite nekaj kapljic, pomešanih z vašim najljubšim izdelkom za nego obraza ali telesa (krema, mleko losjon), kar omogoča poljubno obarvanost po meri: 1 do 3 kapljice za svetel do srednje intenziven učinek, 4 do 7 kapljic za bolj intenzivno barvo. Kapljice brez dodanih dišav se zlahka zmešajo z vašim losjonom za preprost nanos in enakomeren rezultat.

Rezultat porjavelosti cca 4 ure po nanosu.


Opozorilo: po uporabi umijte roke.  Pri vsaki uporabi v izdelek NE VMEŠAJTE VEČ  KOT 7 kapljic naenkrat.